آشپزی

دستور تهیه شیرینی گردویی آسان

دستور تهیه شیرینی گردویی آسان

با دستور پخت سریع و آسان من، طرز پخت این کوکی‌های 4 ماده‌ای گردویی را بیاموزید

این دستور العمل فوق العاده آسان کوکی گردو حاوی گردو است، فقط به 4 ماده اولیه نیاز دارد و تنها در 25 دقیقه آماده می شود.

آنها بسیار اعتیاد آور هستند، طعمی غنی، شیرین و آجیلی ارائه می دهند و همراهی عالی برای قهوه صبح یا چای بعد از ظهر شما هستند.

walnut cookies served on a plate with a cinnamon stick and walnut halves

این کوکی‌های گردویی بدون تخم‌مرغ برای روزهایی که می‌خواهید بدون صرف ساعت‌ها در آشپزخانه چیزی خانگی بپزید، عالی هستند.

پرش به:

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دستور فقط با چهار ماده اولیه به همان اندازه ساده است. شما به هیچ تجهیزات یا مواد شیک نیاز ندارید.
  • این کوکی‌های گردویی برای مناسبت‌های مختلف مناسب هستند، خواه یک گردهمایی معمولی خانوادگی یا یک رویداد رسمی‌تر.
  • آنها به طرز شگفت انگیزی با قهوه یا چای جفت می شوند و برای هدیه دادن عالی هستند.
  • این یک دستور العمل عالی برای مشارکت دادن فرزندان یا نوه های شما است.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

labelled picture of ingredients for walnut cookies
  • گردو – ترکیب گردو در پخت یک راه عالی برای افزایش طعم و بافت کوکی‌ها است. در صورت تمایل می توانید با مغز گردو، پسته یا بادام جایگزین کنید. برای طعم تندتر، قبل از اضافه کردن به خمیر کوکی، آنها را کمی برشته کنید.
  • کره – این دستور به کره بدون نمک نرم شده نیاز دارد. کره را چند ساعت در دمای اتاق بگذارید (بسته به دمای اتاق) تا نرم شود.
  • قند شکر – انتخاب پودر شکر به جای شکر قهوه ای به نرم و لطیف نگه داشتن کوکی ها کمک می کند. قوام پودری آن، همراه با مقدار کمی نشاسته ذرت، به بافت تردتر در کوکی ها کمک می کند.
  • آرد سفید ساده – که به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود، برای پخت کیک، کلوچه، شیرینی و سس های غلیظ ایده آل است. به یاد داشته باشید قبل از استفاده در شیرینی های خود آن را الک کنید.
  • رب وانیل – برای طعم عمیق و خوشمزه وانیلی، از رب لوبیا وانیل ارگانیک یا استخراج کنید. بهتر است از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور پرهیز کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این کوکی‌های شیرین، کره‌ای و مغزدار در خانه به طرز شگفت‌آوری ساده و آسان است.

در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:

فر فن را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.

دو سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و آنها را کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، آرد را بریزید و کره نرم شده، پودر شکر و گردو خرد شده را اضافه کنید.

softened butter, walnuts, icing sugar, and flour are placed in a mixing bowl

آنها را به آرامی با نوک انگشتان خود مخلوط کنید تا ترکیب شوند و خمیر نرمی به دست آید.

the dough for walnut cookies in a bowl

تکه ای از خمیر کوکی به اندازه یک گردو، تقریباً 20 گرم، بردارید و به شکل توپ در آورید.

به آرامی روی توپ کوکی فشار دهید تا صاف شود و روی سینی فر قرار دهید.

24 pieces of walnut cookie dough are placed on a baking sheet

این روند را تکرار کنید تا تمام خمیر کوکی ها تمام شود. این دستور غذا باید تقریباً 44 کوکی تولید کند.

کوکی ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کناره ها کمی قهوه ای شوند بپزید.

یک قاشق غذاخوری پودر شکر را با یک قاشق چای خوری دارچین ترکیب کنید و در حالی که کوکی ها هنوز گرم هستند، این مخلوط را روی آنها بپاشید.

walnut cookies are baked until lightly browned

نکات برتر سرآشپز

  • از گردوهای باکیفیت و تازه برای بهترین طعم استفاده کنید. برشته کردن کمی گردوها قبل از اضافه کردن آنها به خمیر می تواند طعم آجیلی آنها را افزایش دهد.
  • اگر باید کره را به سرعت نرم کنید و فراموش کردید آن را در دمای اتاق بگذارید، یک راه حل سریع وجود دارد! یک ظرف شیشه ای بزرگ را با پر کردن آن با آب جوش گرم کنید. پس از گرم شدن شیشه، آب آن را خالی کنید و چند دقیقه روی کره را با شیشه بپوشانید. این کار کره را به طور موثر نرم می کند.
  • دستور پخت‌های کوکی اغلب به دقت و استفاده از داده‌های ترازوی آشپزخانه برای اندازه گیری مواد بر اساس وزن بیشترین روش قابل اعتماد برای دستیابی به نتایج عالی.
  • اگر زمان اجازه داد، خمیر را قبل از پخت حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. این به کوکی ها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند و طعم آنها را افزایش می دهد.
  • خمیر را فقط تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند مخلوط کنید. مخلوط کردن بیش از حد می تواند منجر به کوکی های سخت شود.
  • فضای کافی بین هر کوکی روی ورقه پخت بگذارید زیرا در حین پخت کمی پخش می شود.
  • هنگام پختن کوکی ها مراقب آنها باشید. آنها باید فقط در اطراف لبه ها طلایی باشند. پخت بیش از حد می تواند آنها را خیلی سفت کند.

بعد از آماده کردن خمیر کوکی، آن را مطابق دستورالعمل شکل دهید که انگار قرار است کلوچه ها را بپزید.

آنها را روی سینی فر بچینید و در فریزر قرار دهید.

وقتی کوکی‌ها کاملاً جامد شدند، آنها را به یک ظرف یا کیسه زیپ‌دار در فریزر منتقل کنید.

وقتی برای پخت آماده شدید، تعداد کوکی‌های مورد نیاز خود را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید و در فری که از قبل گرم شده است به مدت 16 تا 17 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که کناره‌ها کمی قهوه‌ای شوند.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم

می‌توانید این کوکی‌های گردویی بدون تخم‌مرغ را در یک ظرف کوکی یا ظرف در بسته به مدت حداکثر 5 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

اگر می‌خواهید آن‌ها را طولانی‌تر نگه دارید، می‌توانید آنها را تا یک هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

درعوض، می‌توانید باقی‌مانده کوکی‌های پخته شده را در یک ظرف دربسته تا ۶ ماه فریز کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم آجیل یا چیپس شکلات دیگری به این دستور غذا اضافه کنم؟

بله، احساس کنید برای سفارشی کردن کوکی ها به دلخواه خود، آجیل های دیگر مانند گردو، پسته، بادام، یا مخلوط هایی مانند چیپس شکلات اضافه کنید.

آیا قبل از پخت خمیر باید سرد شود؟

سرد کردن خمیر همیشه ضروری نیست، اما می تواند به کوکی ها کمک کند شکل خود را بهتر نگه دارند و طعم آنها را بهتر کنند.

بهترین راه برای اندازه گیری آرد برای این دستور چیست؟

دقیق ترین راه استفاده از ترازو آشپزخانه است. اگر از پیمانه های اندازه گیری استفاده می کنید، آرد را با قاشق داخل فنجان بریزید و با چاقو آن را صاف کنید، از بسته بندی آرد خودداری کنید.

آیا می توانم کره را با مارگارین یا روغن جایگزین کنم؟

در حالی که کره بهترین طعم و بافت را ارائه می دهد، مارگارین می تواند به عنوان جایگزین استفاده شود. استفاده از روغن ممکن است بافت کوکی ها را به میزان قابل توجهی تغییر دهد.

چرا کوکی‌های من سفت شدند؟

مخلوط کردن بیش از حد خمیر یا پختن بیش از حد کوکی‌ها می‌تواند منجر به سفت شدن کوکی‌ها شود؟ . مهم است که فقط تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند مخلوط کنید و به مدت زمان پخت دقت کنید.

برای دستور العمل های کوکی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از فرآیند تهیه این کوکی‌های گردویی بسیار خوشمزه و فوق‌العاده ترد و آجیلی با 4 ماده به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می‌برید لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

دستور پخت آسان کوکی گردو

آیلا کلولی

این دستور العمل فوق العاده آسان کوکی گردویی تنها به 4 ماده اولیه نیاز دارد، و برای روزهایی که می خواهید بدون صرف ساعت ها در آشپزخانه چیزی خانگی بپزید، عالی است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

کورس صبحانه، دسر، میان وعده

آشپزی آمریکایی، غربی

سرویس ها 44 کوکی‌ها

کالری 93 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر فن را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • 2 سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، آرد را بریزید و کره نرم شده، پودر شکر و گردو خرد شده را اضافه کنید.

  • آنها را به آرامی با نوک انگشتان خود مخلوط کنید تا ترکیب شوند و به شکل نرمی در بیایند. خمیر.

  • به آرامی روی توپ کوکی فشار دهید تا صاف شود و روی سینی فر قرار دهید./

  • این روند را تا زمانی که استفاده کنید تکرار کنید تمام خمیر کوکی ها را بالا ببرید. این دستور غذا باید تقریباً 44 کوکی تولید کند.

  • کوکی ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کناره ها کمی قهوه ای شوند بپزید.

  • یک قاشق غذاخوری پودر شکر را با یک قاشق چای خوری دارچین ترکیب کنید و این مخلوط را روی کوکی ها بپاشید تا هنوز گرم هستند.

یادداشت ها

  • از گردوهای باکیفیت و تازه برای بهترین طعم استفاده کنید. برشته کردن کمی گردوها قبل از اضافه کردن آنها به خمیر می تواند طعم آجیلی آنها را افزایش دهد.
  • اگر باید کره را به سرعت نرم کنید و فراموش کردید آن را در دمای اتاق بگذارید، یک راه حل سریع وجود دارد! یک ظرف شیشه ای بزرگ را با پر کردن آن با آب جوش گرم کنید. پس از گرم شدن شیشه، آب آن را خالی کنید و چند دقیقه روی کره را با شیشه بپوشانید. این کار کره را به طور موثر نرم می کند.
  • دستور پخت‌های کوکی اغلب به دقت و استفاده از داده‌های ترازوی آشپزخانه اندازه گیری مواد بر اساس وزن بیشترین روش قابل اعتماد برای دستیابی به نتایج عالی.
  • اگر زمان اجازه داد، خمیر را قبل از پخت حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. این به کوکی ها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند و طعم آنها را افزایش می دهد.
  • خمیر را فقط تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند مخلوط کنید. مخلوط کردن بیش از حد می تواند منجر به کوکی های سخت شود.
  • فضای کافی بین هر کوکی روی ورقه پخت بگذارید زیرا در حین پخت کمی پخش می شود.
  • هنگام پختن کوکی ها مراقب آنها باشید. آنها باید فقط در اطراف لبه ها طلایی باشند. پخت بیش از حد می تواند آنها را خیلی سفت کند.

تغذیه

کالری: 93کیلو کالری کربوهیدرات: 9gپروتئین: 1gچربی: 6g چربی اشباع شده: 3gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 1gچربی ترانس: 0.2gکلسترول: 12میلی گرم سدیم: 37میلی گرمپتاسیم: 20میلی گرمفیبر: 0.4g شکر: 2گرمویتامین A: 142IU ویتامین C: 0.03میلی گرمکلسیم: 5میلی گرم آهن: 0.4میلی گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا